Sattahips räddare begav sig till Ubon Ratchathani för donationer och stöd till översvämningsoffer

Sattahips räddare begav sig till Ubon Ratchathani för donationer och stöd till översvämningsoffer

Sattahip –
Sawang Rotjana Thammasathan Räddningsarbetare i Sattahip är på väg till Ubon Ratchathani för att donera och ge stöd till översvämningsoffer.

På Sawang Rotjana Thammasathan Rescue Foundation i Sattahip i eftermiddags, lastade Narong Boonjerdsri, som är Sattahips borgmästare och även ordförande för stiftelsen tillsammans med räddningsarbetare, användbara hushållsartiklar, dricksvatten, ris samt förpackade, konserverade och torkade matförråd och klädesplagg på lastbilar.

Borgmästare Narong sa: "Det var många offer från översvämningar i nordöstra Thailand. Vi har skapat ett donationscenter för människor att donera användbara föremål sedan i går morse.”

"Omkring 30 räddningsarbetare med båtar och föremål är på väg till Ubon Ratchathani i kväll på en buss och en trailer för att hjälpa dessa offer." Han avslutade.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/