Lokala munkar hjälper till att samla mat till översvämningsoffren i Pattaya

Lokala munkar hjälper till att samla mat till översvämningsoffren i Pattaya

Idag, den 9 september 2019,

Munkar från Jittapawan Temple tillsammans med Nerntawan Meditation Center samlade in donationer av torkad mat från lokalbefolkningen i Soi Bua Khao för donationen av översvämningsoffren i nordöstra Thailand.

I morgon kl. 6 kommer munkarna att offra igen i Soi Khao Noi. De tar emot förpackad och torkad mat som ska ges till översvämningsoffren.

Alla är välkomna att donera.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/