Sattahips räddare hjälper översvämningsoffer i Ubon Ratchathani

Sattahips räddare hjälper översvämningsoffer i Ubon Ratchathani

Ubon Rachathani –
Sattahips räddningsarbetare anlände idag till Ubon Rachathani för att leverera nödvändiga föremål till översvämningsoffer med stöd av donationer från Pattaya-bor och turister.

Utdelningen av teamet av Sawang Rotjana Thammasathan räddningsarbetare leddes av Pichit Keakkuthan tillsammans med personal från Department of Disaster Prevention and Mitigation Sattahip Officers.

Herr Pichit sa: "Det finns många översvämningsoffer i nordöstra delen av Ubon Ratchatani."

"Narong Boonjerdsri, som är Sattahips borgmästare och även ordförande för stiftelsen tillsammans med räddningsarbetare i går lastade av användbara hushållsartiklar, dricksvatten, ris samt förpackade, konserverade och torkade matförråd och klädesplagg på lastbilar."

Räddningsarbetarna ägnade tid åt att åka till hårt drabbade områden som endast nås med båt som stöds av donationer från Pattaya-bor och turister.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/