Svensk man faller från 29:e våningen i en lägenhet i Pattaya

Svenska faller från en lägenhet i Pattaya

Pattaya –
En svensk man har avlidit i natt efter ett fall från 29:e våningen i en bostadsrätt i Pattaya.

Överstelöjtnant Attarot Krongrat från Pattayas polis underrättades om en incident i en bostadsrätt i Soi Pattaya Naklua 18 klockan 10.

Polis och Sawang Boriboon Thammasatan räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en kropp av en man som har identifierats av polisen endast som svensk medborgare. Hans ålder angavs inte.

Hans kvarlevor fördes till ett lokalt sjukhus. Hans namn hölls så att tjänstemän kan kontakta ambassaden och anhöriga.

Polisen uppger att mannen bodde på 29:e våningen. Dödsorsaken är inte bekräftad i nuläget.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/