Pattaya-polisen jagar misstänkta för nattrån

Pattaya-polisen jagar misstänkta för nattrån

Pattaya –
Pattaya-polisen jagar två misstänkta angående ett nattrån i Pattaya.

20-åriga Apiwit Kamsrisuk och 23-åriga Attaphon Intaraninlawat i eftermiddags har rapporterat händelsen till överstelöjtnant Teetat Tarunjan vid Nongprue-polisen.

De berättade för polisen att händelsen inträffade vid 1:XNUMX tidigt i morse. De satt på en motorcykel på väg hem och hade stannat vid ett matstånd.

Två till synes berusade manliga misstänkta på en motorcykel försökte komma nära dem när de befann sig nära Soi Nern Plub Warn i centrala Pattaya.

De två misstänkta fångades på video och hotade dem för egendom och värdesaker. Offren gav dem 200 baht innan de misstänkta rusade iväg.

Polisen jagar de misstänkta.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/