Sju fots Python hittades död efter att ha fastnat i bilens hjul i Pattaya

Pattaya –
En python hittades död efter att ha fastnat i en bils hjul i rörelse i Nongprue tidigt i morse.

Räddningsarbetare underrättades om en incident klockan 2:30 vid Soi Wat Boon Sampan.

De kom till platsen för att hitta en SUV vid sidan av vägen. Pytonslangen satt fast i bilens hjul.

38-åriga Surasit Sukwat sa att han körde bilen. Han såg något som liknade en vedpinne på vägen.

Plötsligt kände han att något satt fast vid ratten. Han stannade bilen. Pytonen satt i hjulet.


Pytonslangen dog tyvärr och har tagits ut. Den var ungefär sju fot lång.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/