Kinesisk turist skadades allvarligt efter att ha fallit genom taket på andra våningen i det lokala Pattaya-hotellet

Pattaya –


En kinesisk turist har ådragit sig allvarliga skador efter att hon föll genom ett tak när hon klättrade på stegar i ett personalunderhållsområde på andra våningen på ett lokalt hotell i Pattaya tidigt i morse.

Pattayas polis underrättades om en incident klockan 3 på ett hotell i centrala Pattaya. Räddningsarbetare från polisen, The Pattaya News och Sawang Boriboon Thammasathan rusade till platsen.

Den 30-åriga kinesiska turisten Tong Dongqin, som har ådragit sig allvarliga skador på sina ben, hittades på golvet nära en stege i ett område för personalens underhåll. Hålet hon föll igenom syntes tydligt. Hon fördes till ett lokalt sjukhus.

Hotellsäkerheten berättade för The Pattaya News att han hörde ett högt ljud som skrämde honom och drog hans uppmärksamhet. Han sprang till platsen där han hittade den skadade turisten och ringde på hjälp.

Det var okänt varför turisten befann sig i ett område som endast underhålls av personal och klättrar i stegar klockan 3. En språkbarriär hindrade offrets vänner från att svara på frågor vid tidpunkten för olyckan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/