Tullavdelningen kommer att installera ytterligare 23 röntgenmaskiner på transportband på Suvarnabhumi flygplats i slutet av 2019

Bangkok-

Tullavdelningen planerar att installera fler röntgenmaskiner på löpande band för att öka effektiviteten i inspektionen på Suvarnabhumi flygplats i slutet av 2019.

Hittills håller 23 bälten på att installeras i ankomstområdet. Avdelningen har också som mål att anta det nationella systemet med ett enda fönster, i enlighet med regeringens policy, för att underlätta tullverksamheten. Systemet installeras även i Myanmar och Filippinerna.

Regeringen och tullmyndigheten uppger att detta kommer att öka säkerheten och säkerheten på flygplatsen samt påskynda den övergripande behandlingen.

Pattaya News konstaterar att kritiker på sociala medier dock hävdar att det är tänkt att tjäna mer pengar på import och böter.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/