Polisen slår till mot illegala utländska marknadsarbetare i Chonburi

Polisen slår till mot illegala utländska marknadsarbetare i Chonburi

Sri Racha –
Chonburi immigrationstjänstemän har inlett ett tillslag mot illegala utländska arbetare på en marknad i Sri Racha i morse.

Mer än 20 av Chonburi immigrationsofficerare ledda av kapten Weerachai Thinkomut i morse har inspekterat Rattanakorns marknad. En associerad videograf från The Pattaya News var närvarande.

Många illegala arbetare sprang och körde iväg när de såg poliser, vilket kan ses i vår video. Tjänstemän har kontrollerat dokument från migrantarbetare för ytterligare rättsliga åtgärder.

Över tjugo greps för att de inte hade rätt arbetstillstånd eller pass. De fördes till Immigration för trolig utvisningsbehandling.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/