Red Planet Hotels personal städar upp Jomtien Beach

Pattaya –
Personal från Red Planet Hotels har städat upp Jomtien-stranden i Pattaya i morse.

Ett team från Red Planet Hotels ledd av VD:n, Mr.Tim Hansing och andra, räknade sammanlagt 100 personer från många nationer som städade Jomtien Beach. De sopade också trottoarer och det allmänna området.

Hansing sa till The Pattaya News, "Denna aktivitet är en del av vårt samhällsansvar för att ta hand om vår strand och miljö."

"Vi är angelägna om att försöka sluta använda plast och sluta producera mer plastskräp. Vi vill att andra ska bry sig om att minska användningen av plast också. Plast har skadat mycket i den lokala marinbiologin. ”

"Våra medarbetare tillsammans med frivilliga har samlat skräp på stranden tillsammans längs tre kilometer."

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/