35-åriga ryska boxaren faller till sin död i Pattaya

Pattaya-

En 35-årig rysk boxare identifierad som Mr. Aleksei Zabolotskikh föll till sin död på en resort i Jomtien tidigt i morse.

Mannen föll från balkongen på fjärde våningen på en resort i Jomtien endast klädd i boxershorts vid 7:00 i morse.

Han överlevde det första fallet enligt räddningsarbetare men dog på grund av allvarliga huvudtrauma och skador innan han kunde transporteras till sjukhus. Hotellets namn har undanhållits på begäran.

En 18-årig thailändsk manlig vän till boxaren berättade för media och The Pattaya News att de var ute och drack och festade till sent i Pattaya med en grupp vänner när offret gick till balkongen ensam. Vännerna hörde ett rop och ett högt ljud och såg offret på marken, uppger de.

Polisen utreder fortfarande händelsen och har inte nämnt någon orsak i nuläget.

Mannen var involverad i flera boxningskampanjer och evenemang enligt sina vänner.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/