Kvinnlig förare skadades när hon välter sitt fordon i Pattaya

Pattaya –
En kvinnlig förare har fått lindriga skador efter att hennes fordon välte i Soi Pratumnak i natt.

Maj Tanin Kanpai från Pattaya City Police underrättades om olyckan klockan 8 i Soi Pratumnak 5. Polisen och Sawang Boriboom Thammasathans räddningsarbetare skyndade till platsen.

På platsen hittade de den välta sedanen på vägen. En parkerad sedan hade också skadats.

37-åriga Panida Lainai som var sedanföraren hade endast ådragit sig lindriga skador. Hon fördes till sjukhus. Hon verkade vara möjligen berusad enligt vittnen på platsen.

Vittnen sa att sedanen hade tappat kontrollen och kolliderade med en parkerad bil vid sidan av vägen.

Polisen fortsätter dock sin utredning.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/