Lastbilschaufför skadad efter att ha kört in i elstolpe i Pattaya

Pattaya –
En pickup-förare har ådragit sig skador efter att ha kolliderat med en elstolpe i Pattaya tidigt i morse.

Kapten Nakarat Nonsrilart från Pattaya City Police underrättades om olyckan klockan 1 nära turistattraktionen Rubber Land på Sukhumwit Road.

Polisen och Sawang Boriboon Thammasathan räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta den skadade pickupen kraschade in i en grind efter att ha träffat stolpen.

55-åriga herr Boonchorb Puangpan, föraren, hade endast ådragit sig mindre skador. Han fördes till ett lokalt sjukhus.

Vittnen sa att det regnade mycket när olyckan inträffade. Lastbilen ska ha kört i hög hastighet innan den kolliderade med elstolpen.

Polisen fortsätter dock sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/