En död tre skadades efter att en del av en lägenhet under uppbyggnad kollapsade i Pattaya

En död tre skadades efter att en del av en lägenhet under uppbyggnad kollapsade i Pattaya i morse

Pattaya –
En arbetare har dött medan tre arbetare har ådragit sig allvarliga skador efter att en del av en lägenhet under uppförande i Pattaya har kollapsat i morse.

Sawang Boriboon Thammasathans räddningsarbetare underrättades om incidenten kl. 10 i en lyxig bostadsrätt under uppförande i Soi 14/1 Pattaya – Naklua.

Bang Lamung-polisen, The Pattaya News och räddningspersonal anlände till den åtta våningar under uppbyggnad bostadsrätt.

Fyra kambodjanska arbetare (tre män, en kvinna) har fått allvarliga skador. De fördes i hast till lokala sjukhus. En 20-årig man dödförklarades på sjukhuset. Deras namn har undanhållits för närvarande i avvaktan på att familjemedlemmar meddelas.

Bang Lamungs polischef överste Jakthip Parapantakun sa att järnmaterial på konstruktionen var för tungt. De fyra arbetarna föll när en sektion kollapsade från tre våningar högt över marken.

Polisen fortsätter dock sin utredning för att hitta orsaken till händelsen för ytterligare rättsliga åtgärder.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/