Motorcykelförare skadades allvarligt efter att ha kört in i bussen i Pattaya

Pattaya –
En motorcykelförare har fått allvarliga skador efter att ha kört in i en buss i centrala Pattaya.

Pattayas polis underrättades om olyckan klockan 5 på Sukhumwit Road i går morse. Polisen och Sawang Boriboon Thammasathan räddningsarbetare rusade till platsen.

På platsen fann de att den skadade motorcykeln krockade bak i bussen. Den skadade, 24-åriga Jirarapa Chinnawong hittades medvetslös och blödde kraftigt. Hon fördes i all hast till Bang Lamungs sjukhus.

Busschauffören, 37-åriga Watchara Summarin, sa att han långsamt körde bakåt på vägen från stationen. En anställd hjälpte honom att leta upp efter andra fordon på vägen längst bak i bussen.

Motorcykelföraren körde i hög hastighet och körde in i bussen. Det är oklart varför personalen som hjälpte honom inte märkte att hon närmade sig.

Polisen i Pattaya fortsätter att utreda händelsen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/