Pattaya-polisen stoppar ung thailändsk tjej från att hoppa från lägenhetens balkong efter bråk med utländsk pojkvän

Jomtien-

77Kaoded rapporterade att den 4 oktober 2019 klockan 11:00 informerades lokal polis och räddningsarbetare om en incident i en lägenhet i Jomtien på Soi Thrappraya 9.

De kom för att upptäcka en ung thailändsk kvinna som stod på utsidan av en balkong på tredje våningen och hotade att hoppa. Hon verkade vara kraftigt berusad och känslomässigt upprörd.

Räddningsarbetare satte upp madrasser på marken ifall kvinnan hoppade eller ramlade medan poliser försökte prata med kvinnan för att lugna ner henne.

Kvinnan, som inte var namngiven, bråkade med sin utländska pojkvän. Hans identitet lämnades inte heller till pressen. Han var inte berusad och samarbetade med polis och räddningspersonal.

Poliser lyckades använda ett rep av handdukar som de erbjöd kvinnan för att hjälpa henne komma tillbaka över balkongen på avstånd och prata med dem. Hon fortsatte med att komma ner till bottenvåningen och prata med sin pojkvän för att försonas. Hon fördes till ett lokalt sjukhus för kontroll.

Den exakta anledningen till argumentet angavs inte.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/