Tourism Authority fokuserar på sista kvartalet av 2019 och lockar fler kinesiska turister till högsta prioritet.

Turism- och sportministeriet och Thailands turistmyndighet (TAT) diskuterade hur man kan stimulera turism under det sista kvartalet 2019, i syfte att locka fler kinesiska turister till Thailand i enlighet med minister Pipat Ratchakitprakans policy.

"TAT-tjänstemän har samordnat med cheferna för Meizhou Mazu-templet i Fujian-provinsen, Kina, för att ta med Mazu-gudinnan, eller Ruby-gudinnan, till Thailand under perioden 14-19 november för att främja relationerna mellan de två länderna och öka antalet kinesiska turister, som vill visa sin respekt för gudinnan på platser där statyn kommer att visas upp”, sa ministern.

Platserna där Mazu-gudinnan kommer att visas i Thailand är Quanzhou Jinjiang Association (Thailand), Lim Clansmen Association of Thailand och Yaowarat, Chinatown.

"Mazu-gudinnans kultur är äldre än 1,000 XNUMX år", förklarade ministern. "Detta projekt kommer också att fungera som en kulturell länk till Kinas One Belt One Road globala strategi."

Källa: https://www.nationthailand.com/news/30377113

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/