Python hittades i Sri Racha toalett

Python hittades i Sri Racha toalett

FOTO: Peao Yeang Tai Sri Racha Rescue (Bypass 3)

Sri Racha –
En python har hittats på en toalett i ett bostadshus i Sri Racha tidigare i veckan.

Peao Yeang Tai Sri Racha (Bypass 3) räddningsarbetare underrättades om pytonslangen i ett hus i Bowin.

De kom till huset för att hitta pytonen inne på toaletten. Pytonslangen på en meter såg ut att ha kommit upp genom dräneringssystemet..

Räddningsarbetare fångade pytonen med en orm snara innan de tog ut den i en påse. Det fanns inga andra möjliga ingångar för pytonslangen att komma in i hemmet förutom toaletten.

Pytonslangen kommer att släppas tillbaka till en lokal skog.

Ägaren till hemmet berättade för pressen att händelsen skrämde henne och att hon förmodligen skulle vara rädd för att använda toaletten i framtiden.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/