Oidentifierad kropp av naken utländsk man hittades på Pattaya Beach

Oidentifierad kropp av utländsk man hittades på Pattaya Beach

Pattaya –
En oidentifierad kropp av en utländsk man har hittats på Pattaya Beach idag.

Pattaya City Police, Pattaya Tourist Police, räddningstjänst och The Pattaya News rusade till stranden nära Khao Phra Tamnak i morse.

På platsen hittade de kroppen av en utländsk man i åldrarna 50-60 år. Mannens kropp var naken men bar ett par sneakers. Hans ansikte var kraftigt blåslaget.

Ingen identifiering hittades hos honom. Man tror att mannen hade dött minst fyra timmar innan hans kropp upptäcktes.

Weera Wongwean är de fiskare som först hittade kroppen. Han berättade för The Pattaya News att han hade åkt och fiskat på morgonen. Han såg kroppen nära en sten och ringde polisen.

I det här skedet trodde polisen att mannen kan ha sprungit och endast bar shorts.

Polisen tror att han sedan halkade från stenar och ramlade. Han kan ha fallit medvetslös innan han drunknade. Vågorna sköljde senare upp hans kropp på stranden och drog av hans shorts från kroppen, enligt polisen.

Polisen fortsätter dock sin utredning för att identifiera mannen och dödsorsaken.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/