Berusad man greps efter att ha orsakat förödelse i Pattaya Family Mart

Bang Lamung –
En berusad skönhetssalongsägare har gripits efter att ha orsakat förödelse inne på en Family Mart i Pattaya i morse.

Kapten Wichai Anansapying från Bang Lamung-polisen underrättades om händelsen klockan 5 på en Family Mart på Soi Khao Talo i Pattaya.

Polisens räddningstjänst och The Pattaya News rusade till platsen. Inuti Family Mart hittade de mannen som agerade oberäkneligt. Han skrek och kastade föremål mot människor i närheten. Polisen grep honom till slut, vilket tog nästan ett dussin poliser. Mannen skrek förolämpningar och övergrepp mot polisen när han greps.

Mannen identifierades som 43-åriga Warayu Tanateerawarat som är en skönhetssalongsägare nära Family Mart. Hans vän och rumskamrat berättade för Pattaya News att medan de sov vaknade Warayu och försökte attackera honom utan anledning. Vännen flydde efter hjälp.

Efter det sprang Mr Warayu in på en Family Mart bredvid sin butik. Warayus rumskamrat trodde att hans vän kan ha tagit droger som orsakade hans oberäkneliga beteende.

Warayu har förts till polisstationen i Bnag Lamung för drogtestning och står inför flera åtalspunkter, inklusive anklagelser om motstånd mot arrestering, misshandel och offentliga oordningar.

Videon finns på vår YouTube-kanal och vår Facebooksida. Båda länkarna finns under sektionen stay social på denna sida.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/