Brittisk medborgare eftersökt för narkotikaanklagelser i Storbritannien som fångades i Pattaya

CHON BURI: En 31-årig britt efterlyst för utlämning på grund av flera narkotikaanklagelser har gripits i Pattaya i går eftermiddag.

Polisen i Crime Suppression Division arresterade Mark Rumble, en brittisk medborgare, i ett hus i Phattra Village bostadsområde i Tambon Nong Prue, Bang Lamung-distriktet, på fredagseftermiddagen.

Pol Col Arun Wachirasrisukanya, föreståndare för CSD underavdelning 2, sa att den brittiska ambassaden i Bangkok hade bett utrikesministeriet att hjälpa till att spåra upp Mr Rumble, en misstänkt narkotikaagent inblandad i många narkotikabrott i sitt land, efter information som mannen hade flydde till Thailand.

Mr Rumble sa att han är oskyldig till alla anklagelser och hävdade att det var ett upplägg av en arg ex fru. Oavsett hans påståenden har han häktats av polis och ärendet skickades till brottmålsdomstolen. Den brittiska ambassaden har kontaktats och är inblandad i fallet.

Detta är den tredje utländska flyktingen som fångats på en vecka i Pattaya-området.

Immigrationsmyndigheterna sa till media på en presskonferens förra veckan att de aktivt och aggressivt slår ner kriminella utländska flyktingar i området.

Källa: INNnews, Bangkokpost.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/