Amerikansk man greps i Chiang Mai efter att en rasistisk och hotfull offentlig tirad blivit viral

En amerikansk man har gripits efter att ha misshandlat lokalbefolkningen på ett rasistiskt sätt i Chiang Mai.

Mannens verbala tirad, som ägde rum på tisdagskvällen på Meechok Plaza, fångades på video och delades på Facebook.

Enligt Facebook-användaren som delade klippet var den utländska mannen helt oprovocerad och började skrika rasistiska förolämpningar och hota samt spotta på förbipasserande.

Han hotade också att döda homosexuella och våldta kvinnor och barn.

Polis tillkallades och han greps.

När polisen tog bort honom skrek han "lägg mig på YouTube och gör mig känd".

Enligt kommentarer som publicerats på Facebook var detta inte första gången mannen hade misshandlat och hotat allmänheten. Flera personer säger att han är känd för offentliga sammanbrott och förolämpning av andra.

Det sades att mannen har setts många gånger ute på McDonalds i Meechok och misshandlade oskyldiga åskådare.

Pattaya News hittade vad som verkar vara mannens Facebook, som är fullt av inlägg som hävdar olika konspirationsteorier, som hävdar att han kan vandalisera företag och göra vad han vill och attackera andra expats i Chiang Mai. Inga tecken på ursäkter eller ansvar för hans beteende kan ses. Vi har inte publicerat hans namn eftersom ärendet väntar på rättsliga åtgärder och han hävdar att han motsätter sig att utföra rättsliga åtgärder mot personen som ursprungligen lade upp hans video och hävdade att det är förtal.

Enligt inlägget på Facebook har mannen nu släppts och ska infinna sig i rätten i december
 

Källa: Thai Visa.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/