19-årig thailändsk kvinna greps för att ha drivit en karaoke som sysselsatte barnprostituerade i Sattahip

Sattahip-
En 19-årig kvinna har gripits för att ha anställt ett 13-årigt barn som prostituerad i en karaokelounge i Sattahip.

Idag har ett polisteam under ledning av generalmajor Thanasak Rittidetpaiboon från Children and Women with Families Protection Center 2 slagit till mot en karaokelounge nära Thongtip Market i Sattahip.

En 19-årig kvinna vid namn Hawa 'Print' Samansin har gripits för att ha kört karaoke och anställt en 13-årig flicka som prostituerad.

Sex andra kvinnliga personal har också gripits och tagits från karaoken för förhör som är i åldrarna 13 – 19 år.

Källa 77kaoded, översatt och skriven på engelska av The Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/