Berusad, naken ryss arresterad för att ha försökt stjäla en yacht på Koh Samui

KOH SAMUI — En rysk medborgare greps i söndags efter att ha försökt stjäla en yacht när han var berusad och naken på semesterortsön Koh Samui, uppger polisen.

Ianin Lev Aleksandrovich, 34, åtalades för att ha stört den allmänna ordningen för händelsen. Överste Thongchana Hankittikanjana från Bophuts polisstation sa att den ryske mannen också kan åtalas för att ha skadat egendom om yachtägaren lämnar in ett klagomål.

Enligt polisen stoppade Ianin sin bil på piren på söndagskvällen och började bråka med sin fru. Efter några minuter av ett högljutt bråk gick Ianin – som verkade vara berusad – mot havet, tog av sig kläderna och hoppade i havet.

Polisen sa att han sedan simmade mot en yacht som låg för ankrad cirka 50 meter från piren.

På yachten försökte Ianin styra bort båten, men lyckades inte tända motorn, uppger polisen. Poliser anlände kort efter, och de var tvungna att låna en fiskebåt för att nå båten och arrestera Ianin, som kämpade innan han blev betvingad.

När han väl fördes tillbaka till stranden, sa Bophuts polischef Thongchana, slog Ianins fru honom i ansiktet. Ianin fördes till en turistpolisstation i Samui, där han började nyktra till och förklarade "Jag älskar dig, jag älskar båten", sa polisen.

Det är inte direkt klart om paret har gjort upp.

Källa: Khao Sod English

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/