Pattaya-polisen håller möte och lovar bättre hantering av trafiken under högsäsong på grund av vägbyggen

Pattaya-

I eftermiddags höll Pattaya-polisen, ledd av polisöverste Thanaphong Pho Thirat, chefen för Pattayas polisstation, ett möte med dussintals trafikpoliser för att sätta kursen för de närmaste veckorna när Pattaya officiellt går in i en förväntad hektisk högsäsong.

Staden är mitt uppe i ett expansivt vägbyggeprojekt som en del av arbetet med den östra ekonomiska korridoren, installation av nya dräneringssystem, förbättring av vägar, flyttning av ledningar under jord och ytterligare arbete för att lindra många huvudvärk som staden har haft i flera år med översvämningar och kabel. förvaltning.

På grund av mängden pågående konstruktion, tillsammans med en betydande ökning av turister från specifikt Kina som använder stora resebussar, har trafiken ibland blivit nästan outhärdlig i centrala Pattaya.

Trafikpolisen fick instruktioner om att de kommer att öka närvaron avsevärt för att leda trafiken och lindra några av de mest trånga områdena, särskilt på helgdagar och helger under högsäsong.

Polisen fick också instruktioner om att behandla turister med respekt och ett leende och se till att de kommer ihåg att de ofta är stadens ansikte utåt för de tiotusentals turister som besöker Pattaya.

Planer för trafikomläggning och logisk planering för när byggnadsarbeten sker pågår också under de närmaste hektiska månaderna.

Det övergripande byggarbetet beräknas pågå till nästan mitten av nästa år.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/