Tre döda, fem år gammal pojke överlever efter en fruktansvärd bilolycka och explosion i Sattahip

Sattahip-

Tre personer har dött, inklusive en ung pojke, efter en bilolycka klockan 5 i morse i Sattahip på Royal Road 00. En femårig pojke överlevde olyckan nästan oskadd efter att ha kastats ur fordonet.

Utredningen leddes av löjtnant Boonyong Yuenyong från Huay Yai-polisen som svarade på den enda fordonskraschen med en röd Nissan Note.

Fordonet hade i hög hastighet kolliderat med en ljusstolpe och ramlade sedan i ett dike varvid fordonet fattade eld och exploderade. En femårig pojke överlevde mirakulöst med lindriga skador när han kastades ur fordonet under kraschen. Han fördes till Banglamungs sjukhus.

Ett vittne, Mr Chairat Thuenchana, 26, berättade för Pattaya News att efter olyckan där föraren verkade tappa kontrollen över sig själv och andra lokala invånare försökte befria offren, en man, kvinna och en annan pojke från fordonet. Bilen fattade dock eld och de fick dra sig tillbaka på säkert avstånd och ringa räddningstjänst.

Polistjänstemän uppgav att de tror att föraren var på opium baserat på preliminära bevis som de har samlat in som ledde till olyckan.

Namnen på offren eller deras släkt släpptes inte i väntan på kontakt med överlevande familjemedlemmar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/