Kvinna skjuter och skadar sin före detta pojkvän, tar livet av sig framför hamnkontoret i Sriracha

Sriracha-

En 22-årig thailändsk kvinna, som påstås vara upprörd över att hennes före detta pojkvän inte ville komma tillbaka tillsammans med henne, sköt honom i vänster ben i går och sköt sedan sig själv i bakhuvudet framför hamnkontoret i Sriracha.

Incidenten inträffade klockan 1:00 den 26 november 2019 framför hamnkontoret i Sriracha. Överste Thianchai Nuengchamnong, utredningsman vid Srirachas polisstation var den första som kom till platsen. Även räddningspersonal tillkallades av hamnkontorets personal.

Framför huvudentrén till kontoret stod Miss Wanwisa Akkkaravipas, 22 år gammal, allvarligt skadad av en självförvållad skottskada i huvudet. Hon levde fortfarande men dödförklarades senare på ett lokalt sjukhus.

Chanwit Sukkul, 39, hittades i närheten med en skottskada på vänster ben i allvarlig smärta. Han fördes till ett lokalt sjukhus och håller på att återhämta sig från sin skada. Ett 9 mm skjutvapen hittades på platsen och togs som bevis.

Släktingar till Miss Wanwisa berättade för thailändska medier att de två, som båda arbetade i hamnen, hade dejtat en tid men gjort slut för ungefär två månader sedan. De påstås ha gått på lunch tillsammans tidigare på dagen för att prata, men Chanwit ska ha berättat för Miss Wanwisa att han inte längre var intresserad av henne.

Det var vid det här laget som hon ringde Chanwit, som är kranförare i hamnen, för att träffa henne framför hamnkontoret där hon arbetade på en restaurang. Vid hans ankomst sköt hon honom och sköt sedan sig själv enligt mamman till Miss Wanwisa och hennes styvfar som talade med pressen i går eftermiddag.

Polisen fortsätter att utreda händelsen och kommer att intervjua Chanwit när han är helt återställd från sin skada.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/