Karaokeloungeräd i Sri Racha avslöjar minderåriga laotiska prostituerade

Sri Racha –
En räd i karaokeloungen i går kväll avslöjade minderåriga laotiska prostituerade i Sri Racha.

Ett team av tjänstemän från Department of Provincial Administration gjorde i natt en razzia mot en karaokelounge i Sri Racha baserat på ett tips från en orolig medborgare

Poliser avslöjade två minderåriga laotiska prostituerade. En av dem berättade för Thai Media att hon hade blivit övertalad av en vän som hade jobbat där att komma till jobbet.

Hon hävdade att hon först trodde att hon skulle jobba som servitris. Hon upptäckte senare att hon skulle arbeta som prostituerad.

En 22-årig thailändsk kvinna, Wachiraphon Wachirachainan, som är karaokeägaren, har gripits. Hon har åtalats för människohandel och drift av en nöjeslokal utan tillstånd eller licens.

Polis och organisationer som ägnas åt att stoppa sexhandeln arbetar med de två minderåriga flickorna för att hjälpa dem att komma tillbaka till Laos på ett säkert sätt.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/