Pattaya International Fireworks Festival 2019 avslutas med en smäll, lockar tusentals besökare

Pattaya-

Pattaya City International Fireworks Festival är avslutad och ansågs vara en framgång av arrangörerna.

Evenemanget, som firade 42 år sedan det officiella grundandet av Pattaya som stad, såg tusentals turister, både inhemska och utländska, tillsammans med många lokala invånare och expats samlades på stranden för ett fyrverkeri som många kallade spektakulärt och fantastiskt på sociala medier.

Sex länder deltog, Thailand, Tyskland, Förenade Arabemiraten, Filippinerna, Kanada och Argentina. Det tvådagarsevenemanget såg livliga affärer hos gatuförsäljare och ölbarerna och restaurangerna längs Beach Road verkade göra livliga affärer.

Flera kända thailändska musikartister uppträdde också som 25 hours och Yessir Days.

Staden organiserade även mobila toalettbilar, första hjälpen-stationer och informationsbås. Hundratals turistpoliser och vanliga poliser hjälpte till att patrullera för säkerhets skull.

Filmer från evenemanget finns på vår YouTube-kanal här:

https://youtu.be/TLwEDTTa6x0

Ett felaktigt fyrverkeri tände eld på en liten del av pråmen i slutet av kvällens show, men inga personskador eller större materiella skador rapporterades. Det tog ungefär tjugo minuter att släcka.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/