Amerikansk turist jagad av hop arga thailändare efter oenighet i restaurangen Phuket

Händelsen blev offentlig efter att CCTV-bilder av bråket och den efterföljande jakten längs strandvägen lades ut online på måndagen.

Karons polischef överste Prawit Sutthirueangarun berättade för The Phuket News idag (4 december) att Maj Techin Deethongon från Karonpolisen kallades till restaurangen Aof Seafood klockan 4:30.

På platsen hittade Maj Techin en amerikansk turist som överste Prawit endast identifierade som "Mr Connelly", 44, och tre restaurangpersonal som påstås vara inblandade i ett bråk med amerikanen.

Överste Prawit identifierade de tre anställda som thailändsk medborgare Theeraporn Thitayaporn, 27, och två medborgare i Myanmar, som han identifierade som Ao Min Wen, 20, och Nadee, 21.

När de fyra inblandade förhördes fick polisen veta att Connelly hade ett samtal med restaurangpersonalen när ett missförstånd gick utom kontroll, vilket ledde till ett slagsmål som registrerats av en närliggande CCTV, sa Col Prawit.

Parterna löste tvisten genom ytterligare samtal, sa Col Prawit, utan att utveckla vad som startade argumentet eller vad "missförståndet" var.

Oavsett vilket, bötfälldes alla fyra, som överste Prawit bekräftade endast lindriga skador i sambandet, böter på B500 vardera för fysisk misshandel.

Källa: The Phuket news

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/