Turister och lokalbefolkningen flockas till Jomtien Beach för klart vatten, bilder blir virala på sociala medier

Jomtien-

Jomtien Beach lockar till sig en betydande ökning av inhemska och utländska turister de senaste veckorna eftersom bilder på klart, rent vatten har blivit virala på sociala medier.

Drivna av vind och enligt stadens tjänstemän betydande arbete för att hålla stranden och området rent, visar bilderna en anmärkningsvärt renare och klarare vattenkvalitet för stranden. Många turister och lokalbefolkningen har setts simma i vattnet de senaste dagarna.

Jet Ski World Cup äger rum på stranden under helgen och förväntas också leda till betydande trafik.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/