Lokal man får allvarliga brännskador efter att ha antänt eld för att hålla värmen i Chonburi och stänkt sprit på lågorna

Chonburi –
En man har skadats allvarligt tidigt i morse och hans rygg och rumpa fick svåra brännskador efter att han antänt en liten eld medan han drack whisky för att göra honom varm i det svala vädret.

Räddningsarbetare underrättades om händelsen klockan 5 i Nong Maideang.

De skyndade till platsen för att hitta Mr Suriya Mabai som hade fått allvarliga skador i skinkorna och ryggen från lågorna. Han fördes till en brännskadeavdelning på ett lokalt sjukhus.

Närliggande tjänstemän hittade den lilla brasan, en bränd plaststol och flaskor med vit whisky.

Man tror att Mr. Suriya kan ha stänkt lite whisky av misstag på hans byxor och stol innan han fattade eld. Han drack ensam så det fanns inga vittnen till olyckan. Räddningsarbetarna uppgav också att han kunde ha hällt en del av whiskyn i elden för att öka dess styrka och det slog tillbaka.

Tjänstemän varnar lokala invånare att vara mycket försiktiga om de använder eld för att hålla värmen. En släkting som bor med honom berättade för media att han skulle dricka ensam utomhus varje kväll fram till gryningen och var kraftigt berusad när han hade den lilla elden igång.

KÄLLA/FOTO: 77kaoded, text av The Pattaya News

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/