AIS donerar 5000 filtar och samarbetar med Royal Thai Army för att hjälpa människor i norra Thailand under rådande kallt väder

BANGKOK (NNT) – Den kungliga thailändska armén har fått filtar donerade av en telekomleverantör för att levereras till vinterdrabbade bybor. Armén har undersökt drabbade områden för att säkerställa inkluderande distribution.

Gen Nattapon Srisawat, som representerar arméchefen, har fått 5,000 XNUMX filtar från Advanced Wireless Network Company Limited, ett dotterbolag till Advanced Info Service Public Company Limited eller AIS, en stor telekomleverantör i Thailand. Dessa filtar donerades för att delas ut av armén till personer som drabbats av det nuvarande vinterklimatet i delar av landet.

Som en av nyckelbyråerna inom katastrofbekämpning har den kungliga thailändska armén genomfört undersökningar för att fastställa platser där dessa donationer ska levereras, i alla regioner i Thailand genom dess expansiva serviceområden. Detta kommer att säkerställa att personer i behov får föremålen.

Premiärministern Gen Prayut Chan-o-cha har uttryckt sin omsorg mot bybor i kalla områden och uppmanat dem att ta hand om sin hälsa, särskilt små barn, äldre och patienter. Han har uppmanat allmänheten att vara försiktig med vanliga sjukdomar på vintern som mässling, influensa, lunginflammation, akut diarré från virusinfektioner och hand-, mun- och fotsyndrom; samt varna sig för eventuella brandolyckor.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/