FEI Asian Championships i Pattaya uppdatering, Thailand presterar bra

Thailändska ryttare, Pakjira Thongpakdi och Arinadtha Chavatanont kom tvåa och trea i freestyle ridning to music-evenemanget på onsdagen (4 december) vid FEI Asian Championships Pattaya 2019.

Omgången 'Freestyle to Music' är en del av den individuella dressyrtävlingen och ser hästarnas rörelser och figurer koreograferade för att möta de tekniska kraven med musik vald för att lyfta fram kombinationen av häst och ryttare.

Åtta ryttare från Thailand, Indonesien, Taiwan, Kina och Sydkorea deltog i tävlingen, som vanns av den sydkoreanske ryttaren Dongheon Nam, som fick en poäng på 73.919 och tog hem 4,500 70.663 USD. Pakjira Thongpakdi kom tvåa med 69.769 och Arinadtha Chavatanont fick bronsmedaljen med XNUMX.

En annan thailändsk ryttare, Apisada Bannagijsophon fick 66.231 på sin hingst Samba de Orfeu och blev rankad sexa.

Ridtävlingen, som startade den 1 december och fortsätter till och med söndagen (december hålls på Thai Polo & Equestrian Club, Chon Buri-provinsen.

Källa: https://www.nationthailand.com/news/30379147

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/