En motorcykelolycka tidigt på morgonen skadade utländsk turist och thailändsk kvinna allvarligt i Jomtien

Pattaya-
En utländsk man och en thailändsk kvinna har fått allvarliga skador efter en motorcykelolycka i Pattaya i morse.

Pattayas polis underrättades om olyckan kl. 6 på Jomtiens andra väg.

Polis, räddningstjänst och The Pattaya News skyndade till platsen för att hitta två skadade personer som är en 35-årig thailändsk kvinna vid namn Nongkran Saipromma och den utländska mannen som var medvetslös och blödde kraftigt. Utlänningen hade ingen legitimation men verkade vara mellan 45 och 50 år gammal.

De fördes i hast till ett lokalt sjukhus. I närheten hittade de den skadade motorcykeln. Inga vittnen såg olyckan.

I det här skedet tror polisen att motorcykelföraren tappat kontrollen i kurvan innan han krockade med ett träd. Det var vid det här laget oklart vem som körde motorcykeln och vem som var passagerare. Ingen av personerna bar hjälm.

Polisen fortsätter dock sin utredning för att hitta orsaken till olyckan. Det uppgavs inte till Pattaya-nyheterna om det finns CCTV i området.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/