Uppdatering: Pattaya-polisen jagar misstänkta för attack mot irländsk turist, kommenterar situationen till pressen

Pattaya –
Pattayapolisen jagar nu efter misstänkta som påstås ha attackerat en irländsk turist i morse.

Den 46-åriga irländska turisten, Bart O'Gready, som precis hade anlänt till Pattaya hade skadats efter att ha blivit attackerad av barsäkerhet tidigt i morse på Soi 7 nära stranden efter en dispyt inne i lokalen.

Läs mer om den tidigare historien HÄR.
https://thepattayanews.com/2019/12/09/irish-tourist-on-first-night-in-pattaya-allegedly-attacked-by-bar-security-and-left-unconscious-in-puddle-of-blood-on-road/?fbclid=IwAR0DQZkTz7LTfBKWRN-EUOgH08G-qbKmFRxlnJh7xRq0F2k24i6frTvfRlw

Överste Tanaphong Poethi, tillförordnad chef för polisen i Pattaya City, berättade för The Pattaya News att polisen nu letar efter misstänkta och kontrollerar CCTV-bilder. De kommer att ställas inför rättsliga åtgärder. Polisen har varit i baren där händelsen inträffade i morse och träffat en representant från baren redan.

Polisen uppgav också att oavsett situation ska barer och spelplatser alltid ringa polisen om en större tvist uppstår mellan en kund och ledningen eller säkerheten. De påminde turister att inte tveka att ringa turistpolisen på 1155 för att få hjälp mot att eskalera en situation på en plats.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/