Fyra vietnamesiska gatumatsförsäljare hamnar i knivslagsmål i Pattaya inför dussintals åskådare

Pattaya –
Tre vietnamesiska medborgare har ådragit sig allvarliga skador och en man har flytt efter att de hamnat i ett offentligt knivslagsmål i Pattaya sent i går kväll på gatan bakom området Made in Thailand Beer Bar-komplexet nära Soi Buakhao.

Löjtnant Anan Mahakitassawakun vid Pattaya City Police underrättades om händelsen klockan 11:30 i Soi Buakhao.

Polis reagerar på platsen för ett knivslagsmål i soi Buakhao i Pattaya. Foto The Pattaya News Staff.

Polis, räddningstjänst och The Pattaya News skyndade till platsen för att hitta tre skadade män från olika hugg- och stickskador.

De identifierades som 37 år gamla MR.TRAN THANHCONG, 36 år gamla MR. LUU VAN SON och 31 år gamla MR.TRAN DINH TANG. Alla tre är vietnamesiska medborgare som sålde gatumat.

En av de skadade vietnamesiska männen på Pattaya Hospital.

En fjärde man var också inblandad enligt polisen, även vietnamesisk, som sålde frukt. Han hade redan rusat iväg innan polisen kom och lämnade sin övergivna vagn mitt på vägen.

Vittnen berättade för The Pattaya News att männen bråkade innan de började attackera varandra med knivar...direkt framför dussintals ölbarer fulla av turister och personal! Platsen fick panikslagna turister och åskådare att kämpa för att komma bort från det offentliga bråket.

Pattaya News noterade att de fyra männen arbetade i en förbjuden sysselsättning för migranter som gatuförsäljare.

Pattayapolisen fortsätter sin utredning och uppgav att flera åtal kommer att äga rum för händelsen. De kommer också att utkräva åtal för att ha arbetat på ett reserverat jobb för thailändare och inte ha ett arbetstillstånd. Polisen uppgav också att de är oroade över att händelsen inträffade inför turister och kan förstöra bilden av Pattaya.

Skrivet och bilder av The Pattaya News Personal och medlemsförbund

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/