Sökandet fortsätter efter en amerikansk man som flydde från polisens förvar fortfarande i handbojor i Phuket-Video

PHUKET: Chalong Police publicerade idag en efterlyst affisch för den 28-årige Florida-mannen Ezekiel Shilon Dolcide, som undkom polisens förvar genom att fly medan han fortfarande var handfängsel på måndagseftermiddagen (16 december).

Dolcide överfördes till Chalongs polisstation för att vänta på utvisning efter att han dömts för innehav av marijuana och övervistelse i landet när han klarade av sin flykt helt enkelt genom att springa iväg efter att polisen öppnat fordonsdörren för honom när han anlände till stationen.

Dolcide flydde förbi den livliga Chalong Circle och nerför Wiset Rd mot Rawai, och försvann sedan i djungeln bakom SuperCheap-butiken cirka 260 meter bort. Han var fortfarande i handbojor vid tiden för rymningen.

Polisen har sökt igenom djungeln och området runt där han rymde de senaste två dagarna men han är fortfarande saknad. De tror att han fortfarande är på ön.

Pattaya News noterar att det inte uppgavs hur länge amerikanen hade varit på översta vistelse men en sökning på hans namn visar på potentiella pågående juridiska ärenden även i hans hemland.

video:

https://m.youtube.com/watch?v=Ni1LLnGzeRM

Full story: https://www.thephuketnews.com/phuket-hunt-for-fugitive-florida-man-continues-74040.php

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/