Regnstormar under lågsäsong i Pattaya gör att flera fordon faller i omärkade bygggropar

Pattaya –

En överraskande regnstorm utanför säsongen orsakade kaos i Pattaya i går kväll i hela staden, särskilt när det gäller många byggområden som håller på att asfalteras.


Lokala invånare i Pattaya klagade till The Pattaya News i går kväll angående vägbyggen som inte har några varningsskyltar som orsakade att flera fordon skadades. Filmer som vi lagt upp på våra sociala mediekanaler tycks visa motorcyklar och bilar som hade ramlat ner i omärkta bygggropar i hela staden.

Lokalbefolkningen sa att vägbyggen för vattendränering på Boon Kanjanaram Road 4 var ett stort problem i går kväll under stormen. Inga varningsskyltar eller lampor sattes upp för att varna trafikanter, enligt vittnet Suparat Hiranpanit.

32-åriga Suparat Hiranpanit berättade för The Pattaya News att hennes tyska vän som körde en personbil hade fallit i ett hål på en byggarbetsplats. Som tur var var det inga skador.

Detta kommer när Pattaya City skyndar sig att rensa de flesta konstruktioner tillfälligt under nyårsveckan för att låta trafiken flöda genom staden mer naturligt under årets mest hektiska vecka. Pattayas borgmästare har beordrat ett en veckas stopp för byggprojekten för den veckan. De olika projekten kommer att pågå fram till nästa sommar och innebära vattenavledningsarbeten och infrastrukturarbeten för elkabel.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/