Sju skadade i en turbussolycka i Pattaya-området

Bang Lamung –
Sju personer har ådragit sig skador efter att en turnébuss på sträckan Bangkok till Rayong körde in i en stor lastbil i Bang Lamung sent i eftermiddags.

Räddningsarbetare underrättades om händelsen vid lunchtid idag på väg nr 36 i Huay Yai.

Räddningspersonal och The Pattaya News rusade till platsen för att hitta de skadade fordonen på vägen.

Lastbilschauffören, 44-årige Mr. Jamnan Kaewkanya skadades inte.

Föraren av turnébussen identifierades som 55-åriga Somchai Najathong som endast hade ytliga skador.

Det fanns 16 passagerare inne i bussen. Sju av dem hade ådragit sig olika skador. De fördes till ett lokalt sjukhus. Namnen på passagerarna var inte omedelbart tillgängliga.

Busschauffören uppgav till The Pattaya News att lastbilen hade bromsat in utan förvarning och att han inte kunde undvika en kollision. Vid det här laget smällde bussen in bak i lastbilen.

Pattaya-polisen berättade för Pattaya News att de fortsätter sin utredning.

En sidovy av den skadade turnébussen tagen av The Pattaya News den 23 december 2019.
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/