Ung finlös tumlare hittades död på stranden i Pattaya-området

Pattaya –
En fenlös tumlare hittades död nära Pattaya Beach i natt.

Räddningsarbetare underrättades om det döda däggdjuret klockan 10:00 på Krathing Lai-stranden nära Soi Sukhumwit 6/1.

De anlände till stranden för att hitta den döda tumlaren som flyter cirka 300 meter från stranden. Flera räddningsarbetare och frivilliga hjälpte till att få djuret till land.

Det var en finlös tumlare som var ungefär ett år gammal och vägde cirka 40 kilo.

Delfinen begravdes efter en kort analys av lokala marintjänstemän eftersom den redan hade börjat röta. Den exakta dödsorsaken var inte fastställd.

En grupp räddningsarbetare och volontärer som observerar det avlidna djuret i Pattaya, Thailand
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/