Vindsurfare hittar kroppen flytande utanför Jomtien Beach

Pattaya –
En vindsurfare har upptäckt en kropp av en okänd person som flyter nära Jomtien-stranden.

Kapten Sombat Kaewmoonmuk vid Pattaya City Police underrättades om kroppen klockan 4:00 idag utanför stranden nära Jomtien Soi 17.

Polis och räddningspersonal kom till platsen för att hitta en kropp av en man i åldrarna 30 till 40 år. Hans nationalitet var oklart och han hittades endast klädd i gula badbyxor.

Polisen trodde att mannen dog minst två till tre dagar innan hans kropp hittades.

Räddningsarbetare och brottsbekämpning tittar på när kroppen av en oidentifierad man som hittats flytande nära Jomtien Beach är täckt av en presenning.

Personal från Pattaya City Law Enforcement sa att de underrättades från en vindsurfare om att kroppen hittades flytande nära stranden.

Hans kvarlevor förvarades på ett lokalt sjukhus. Polisen har dock ännu inte identifierat kroppen. De söker igenom register över försvunna personer lokalt för att identifiera mannen. Hans dödsorsak är oklart i nuläget, tillade polisen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/