Äldre handikappad hemlös man får hjälp tillbaka till England från Pattayas brottsbekämpning

Pattaya-

Pattaya Law Enforcement rapporterade på sina sociala medier idag att en äldre, hemlös engelsk man som sitter i rullstol får hjälp av dem att åka hem till England.

Mannen, vars namn undanhölls, var ursprungligen på semester i Pattaya när han råkade ut för en otur, sa tjänstemän.

Mannen med flera medlemmar av den lokala polisen.

Mannen blev viral i thailändska medier tidigare i veckan när han sågs av många på Pattayas polisstation nästan naken och desorienterad i sin rullstol. Bilder togs på mannen på polisstationen som delades på Facebook och andra plattformar tusentals gånger av oroliga thailändska invånare.

Mannen hade inga identifieringshandlingar och verkade vara i slutet av sjuttiotalet eller början av åttiotalet med fysiska och psykiska handikapp enligt polisen. Han kunde inte svara på de flesta frågor på grund av sitt tillstånd, tillade de.

En medlem av den lokala polisen som hjälper den brittiske mannen med lunch.

I kväll, den 26 december 2019, uppgav Pattaya-polisen att de hade identifierat mannen, som de hade matat, klätt och förvarat i flera dagar och hjälpte till att skicka tillbaka honom till släktingar i Storbritannien. De gav inte specifika detaljer om dessa processer till media.

De förklarade inte heller vad oturen var som hade gjort att mannen blev hemlös och utblottad i Pattaya vid sin höga ålder.

Mannen får hjälp av lokal polis att åka till en busstation för att ta sig hem.

Skrivet av The Pattaya News team. Foton från Pattaya Law Enforcement.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/