Utlänningar som fångades på kamera som påstås ha sex på Pattaya Beach, bad polisen att utreda händelsen

Pattaya –
Ett utländskt par fångades på kamera (påstås) ha sex på Pattaya-stranden tidigt i morse och Pattaya-polisen uppmanas nu att utreda.

En anonym lokal invånare har rapporterat till The Pattaya News idag med en video av ett utländskt par som påstås ha haft sex på Pattaya Beach nattetid.

Källan sa att incidenten hade inträffat vid 1:13 på morgonen nära Soi XNUMX nära Beach Road. Källan sa att Beach Road fortfarande var mycket upptagen och att det fortfarande fanns många människor i närheten.

Efter att de var klara badade de i Pattaya Bay, enligt personen som tog bilderna.

Personen som sköt bilderna har också bett Pattaya-officerare att patrullera och vidta åtgärder på denna film, vilket är olämpligt och skadar bilden av Pattaya som en familjevänlig semesterort.

Pattaya News noterar att originalfilmen är för avslöjande för att publiceras offentligt och kommer att släppa en redigerad version vid ett senare tillfälle.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/