Ett nyårsmeddelande från The Pattaya News och vår vision för 2020

Omslagsbild: Den sista solnedgången 2019, tagen i Jomtien av The Pattaya News Team.

Hej och gott nytt år till alla våra läsare, var de än befinner sig över hela världen.

När vi går in i 2020 ser The Pattaya News tillbaka på tillväxten och farten vi har haft under det senaste året och den enorma stolthet vi har över att tjäna vårt lokala samhälle.

Vi kände länge att det fanns en lucka i Pattaya-området när det gällde att fokusera lite på faktiska nyheter eller vad som hände och gav liten relevans för den vanliga Pattaya-besökaren. Vi ville fylla denna lucka.

Vi är glada att kunna säga att med drygt ett år av att ta dig Pattaya News på allvar har vi börjat ändra det tänkesättet och kommer att fortsätta att göra det under 2020.

Vi vet att du har många val om var du ska få dina nyheter och vi uppskattar att du har valt oss. Vi kommer att fortsätta att ge dig opartiska, professionella och relevanta nyheter som är i ögonblicket och effektfulla för invånare, expats och turister.

Under det senaste året har vi utökat vårt team avsevärt, anställt översättare och ett videoteam, utökat våra fältreportrar, videografer och fotografer, lanserat Pattaya Unplugged och The Pattaya News Thai-versionen framgångsrikt och byggt närmare partnerskap med vårt lokala samhälle.

Vi har byggt upp ett partnerskap med den lokala japanska föreningen och arbetar för att få våra nyheter översatta till fler språk i början av 2020. Vi har byggt upp solida relationer med stadshuset, Pattayas polis och räddningstjänst och fortsätter dessa partnerskap för att ge dig fler nyheter i det kommande året.

Vi har också börjat expandera på att noggrant kurera relevant nationellt innehåll från Thailand och ge våra läsare en bild av vad som händer i landet som helhet.

Vi siktar på att fortsätta vår framgång under 2020 på vår resa mot att bli den främsta regionala nyhetskällan och så småningom en ledande källa för nationella nyheter.

Under det kommande året förväntar vi dig mer kvalitetsrapportering, mer uppföljning av heta berättelser, en utökning av våra videonyheter på engelska, fler intervjuer och stöd från lokala företag och att hjälpa till att marknadsföra Pattaya på ett positivt sätt. Detta kommer när vi utökar vår mediesida på Pattaya Unplugged för att vara den bästa informationskällan lokalt.

Vi är ett litet, oberoende team och vi hoppas att du och dina nära och kära får ett fantastiskt och tryggt nytt år. Vi hoppas att du tar dessa semester för att njuta av livets finaste saker och önskar dig lycka till i allt du gör.

December 31, 2019.

Adam Judd.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/