Motorcykelförare skadades allvarligt i Pattaya-olyckan, först på sju dödliga dagar av nyårskampanjen

Pattaya –
En motorcykelförare har ådragit sig allvarliga skador i en olycka i Pattaya tidigt i morse.

Kapten Chanan Kaesornbua på Pattaya City Police underrättades om olyckan klockan 12:30 vid ingången till Soi Khao Talo i Nongprue.

Polis, räddningstjänst och The Pattaya News anlände till platsen.

En skadad motorcykel hittades på vägen.

Närliggande räddningsarbetare hittade föraren Kittisak Rattanadilok Na Phuket som hade ådragit sig allvarliga skador. Han fördes till ett lokalt sjukhus.

Mr. Kittisak Rattanadilok Na Phuket fick hjälp från medicinska team den 30 december 2019.

Inga vittnen fanns på platsen och Kittisak var för skadad för att svara på några frågor. Polisen fortsätter dock sin utredning och undersöker CCTV i området för att fastställa orsaken till händelsen.

Detta var den första stora olyckan och skadan i Pattaya-området sedan kampanjen för att köra på vägarnas sju dödliga dagar började. När vägtullarna har stigit runt om i landet har en mängd kontrollpunkter och stränga poliskontroller för det mesta lämnat Pattaya säkert.

Skrivet och foton av The Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/