Tiotusentals ringer in det nya året på Walking Street och Bali Hai Pier i Pattaya

Pattaya-

Det nya året firades med råge och tiotusentals i södra Pattaya på tisdagskvällen, den sista dagen av 2019.

Med en gratiskonsert med thailändska toppband som Klear och Boy Peacemaker tillsammans med live-DJ:s blandade hiphop och dans var Bali Hai Pier fullt av tusentals människor, en blandning av inhemska thailändska turister och lokala invånare tillsammans med utländska turister.

Pattaya News observerade en hälsosam handel från de lokala matstånden när dussintals försäljare satte upp en mängd olika matvaror vid det officiella nedräkningsfirandet. En massiv fyrverkerishow ägde rum vid midnatt och välkomnade alla officiellt till 2020.

Ett flygfoto över Bali Hai Pier den 31 december 2019.

Walking Street låg axel vid axel större delen av kvällen och The Pattaya News besökte många populära anläggningar på gatan, som Insomnia, Pinup, Stones House, Marine disco, JP Republic, Nashaa Indian Disco med flera. Alla var fyllda till sista plats med några lokaler så fulla att de inte kunde ta emot fler kunder.

Dumt snöre och skumspray användes i kraft och ett kort strömavbrott inträffade efter midnatt när en transformator blåste ut.

En uppfattning om publikens storlek i går kväll vid Bali Hai Pier.

Sammantaget sågs evenemanget som en framgång av stadens tjänstemän. Två incidenter ägde rum på andra ställen i staden i går kväll då en brittisk medborgare dödades av ett fyrverkeri och en thailändsk man föll utanför Bali Hai Pier, berusad och drunknade. Båda incidenterna finns på vår hemsida.

Bilder av Naew Na, text och berättelse av Adam Judd från The Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/