När sökandet efter skytten till Thailands köpcentrum fortsätter, minns The Pattaya News offren

Lopburi-

När dagarna sedan förra veckans skrämmande skottlossning i Aurora Gold Shop i Robinson's Shopping Mall i Lopburi fortsätter med den misstänkte som fortfarande inte är häktad ville vi på Pattaya News ta sig tid att minnas de tre offren för skottlossningen och ge våra läsare en titt på deras liv.

Först, se mer av vår bevakning av händelsen här: https://thepattayanews.com/2020/01/11/hunt-continues-for-suspect-in-gold-shop-mass-shooting-in-thailand-shoot-to-kill-order-issued-motives-questioned/

Mr.Teerachat Nimma, 32

Teerachat Nimma, 32, odaterat foto

Mr Teerachat Nimma, 32 år (säkerhetsvakt)

  • Han var från Lopburi.
  • Han hade jobbat på Robinsons varuhus i tre år.
  • Han var den första som reagerade på händelsen efter att han fått ett meddelande via sin radio och dog i ett försök att stoppa den beväpnade mannen.
  • Han har tre små barn som fortfarande går i skolan och var det primära ekonomiska stödet för sin familj.
  • Två nätter innan berättade han för sin mamma att han drömde att han var i en eld och dog. Hans mamma tror att det var en föraning.

Thidarat Thongtip

Ms. Thidarat Thongtip 30 år gammal (Guldförsäljaren)

  • Hon är från Kanchanaburi.
  • Hon var gift.
  • Hon har en fyra år gammal son som bor med sina föräldrar.
  • Hennes son har haft allvarlig hjärtsjukdom sedan han var liten.
  • Hon var det primära ekonomiska stödet för sin familj.
  • Hennes son frågade sin mormor var hans mamma är efter händelsen. Hans mormor sa att hans mamma är i paradiset. Pojken rapporterades vara känslomässig och sa att han inte vill att hon ska leva i paradiset. Han ville att hon skulle vara med honom.

Panuwich Wongyu, 2

Panuwichs mamma, Wilaiwan Wongyu, har pratat med flera thailändska medier sedan skottlossningen förra veckan som tog hennes sons liv.

Hon gick hand i hand med sin son när en kula tog hans liv som sågs på en allmänt delad CCTV-video. Efterbilder av hur hon höll i sin allvarligt skadade son och grät gick också viralt. Pattaya News har valt att inte dela denna film.

Hon säger att hon känner överväldigande skuld för att hon inte kunde rädda sin sons liv och att han var en energisk, livfull själ som hade en mycket ljus framtid som tragiskt togs bort.

Sökandet fortsätter efter den misstänkte för skottlossningen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/