Tysk expat hittades död i ett hem i Pattaya

Tysk expat hittades död i Pattayas hus

Pattaya-
En tysk expat hittades död i ett badrum i ett hus i centrala Pattaya i eftermiddags.

Överstelöjtnant Pitak Nernsang från Pattaya City Police underrättades om händelsen runt 3:00.

Polis och räddningspersonal anlände till ett badrum på nedervåningen för att hitta kroppen av en 77-årig tysk utlänning med ansiktet nedåt på golvet. Pattaya News har valt att behålla hans namn i väntan på kontakt med den tyska ambassaden och anhöriga.

Polisen trodde att mannen dog minst fem dagar tidigare innan hans kropp hittades.

En granne berättade för polisen att mannen har bott ensam i huset i mer än 10 år och var länge bosatt i Thailand.

Grannen såg inte mannen röka framför huset som han brukar, vilket gjorde att grannen blev orolig och gick för att kolla upp honom.

Räddningsarbetare inspekterar platsen i ett hem där en 77-årig tysk man hittades död i Pattaya den 18 januari 2020.

Grannen, vars namn inte angavs, berättade för polisen att han kände en illaluktande lukt från huset. Han ringde då polisen.

I det här skedet tror polisen att mannen har halkat in i badrummet och sagt att det inte finns några tecken på fult spel. Mannen var ungkarl och levde helt ensam.

Artikel The Pattaya News Team, bild Associated Pattaya press.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/