888 Villas Park håller tackfest för personalen, byggandet av nytt projekt ska starta senare i år

Pattaya –
888 Villas Park Pattaya, en av Pattayas nyaste lägenheter och villor, höll en tackfest den gångna helgen för personal, kunder och byråer.

888 Villas Park är ett projekt värderat till mer än 2 miljarder baht. Projektet består av 24 villor och 664 lägenheter på en tomt med 13 Rai i centrala Pattaya.

Alla villor har sålts ut medan 25 procent av bostadsrätterna har sålts, säger 888-ledningen till The Pattaya News. Villabyggandet ska stå klart nästa år medan bostadsrättsbyggandet ska stå klart 2023.

En projektinvigningsfest kommer att hållas i april.

888 Villapersonal firar banbrytandet av sin nya lägenhetsutveckling och det kinesiska nyåret i Pattaya.
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/